Morella es convertirá en ‘cashless city’ per pagar en targeta als comerços

1532

Morella s’integra en el projecte de Caixabank cashless city. Aquest es tracta d’un projecte pioner, el qual pretén facilitar les compres amb targeta i altres dispositius electrònics dins de la ciutat i que tots els comerços tinguen els mitjans necessaris per a realitzar els pagaments, així com reduir els pagaments en efectiu. Així, Morella s’uneix a aquesta acció innovadora, la qual començarà al mes de març i s’allargarà fins a després de la celebració del Sexenni.

Aquesta acció pretén donar suport al comerç local amb una potent promoció, a més d’oferir condicions avantatjoses als establiments i als clients que realitzen les transaccions a través dels dispositius electrònics. A més, el projecte Morella cashless city inclou una obra social per la qual es destinen 20 cèntims d’euro de cada compra realitzada per a l’adquisició d’un vehicle adaptat per a Morella. D’aquesta manera, Morella, el seu comerç i les persones que utilitzen aquestos dispositius de pagament es veuen beneficiats amb aquesta acció.

Així, aquest matí l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha mantingut una reunió aquest matí amb representants de Caixabank on han explicat les diferents característiques del projecte. A més, a la reunió també han estat presents representants de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca, encapçalats per la seua Presidenta, Mari Carmen Escuder.

Rhamsés ha destacat que “el projecte és molt innovador i important per a incentivar l’ús de les targetes per a realitzar compres i disminuir l’efectiu, la qual cosa és la tendència actual”. A més, l’edil ha comentat que “també és una acció de promoció molt important per a Morella per ser una localitat pionera en l’ús de la tecnologia per a facilitar la vida dels seus veïns i veïnes”. Rhamsés també ha posat en valor “l’acció de suport al comerç local per a facilitar l’ús de diferents dispositius a l’hora de pagar en tots els establiments de la ciutat”. Finalment, ha subratllat “la part social que té aquest projecte que destinarà una part de les compres que es realitzen a una obra social proposada per l’ajuntament”.

Tanmateix, Caixabank ha començat els treballs per a informar i equipar els comerços que ho necessiten amb les diferents eines necessàries per a desenvolupar aquest projecte a la ciutat. Així, una de les característiques de l’acció és la creació d’una targeta exclusiva de la ciutat, la qual comptarà amb diferents avantatges en la seua utilització. D’aquesta manera es pretén fomentar la utilització de la targeta, tant als clients que compren, com als comerços que realitzen les vendes. Finalment, també hi haurà targetes prepago les quals es podran adquirir en l’oficina de turisme o l’oficina de Caixabank a Morella entre d’altres.

Finalment, Morella cashless city amb Caixabank també generarà llocs de treball als morellans i morellanes. El projecte ha previst la contractació de diverses persones per a treballar durant el transcurs d’aquesta campanya a la ciutat.

Compartir