Moraira acull la Gala de Presentació d’Equips de la Vuelta 19

903

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha assistit aquesta vesprada en *Moraira a la Gala de Presentació d’Equips de la Volta 19. L’emblemàtic castell de la localitat ha sigut l’escenari triat per a celebrar aquest acte en el qual han participat els més de 170 corredors que enguany competiran pel prestigiós mallot roig.
“No hi ha millor província que la d’Alacant per a acollir l’arrencada de la Volta Ciclista a Espanya. No solament pel nostre entorn natural, el nostre clima mediterrani i la nostra àmplia xarxa d’infraestructures, sinó també per l’hospitalitat de les nostres gents que, temporada rere temporada, es bolquen amb aquest espectacle de les dues rodes”, ha assenyalat el president.
Nombrosos afeccionats i ciutadans en general s’han sumat a aquesta gran festa de l’esport en la qual, a més de conéixer als 22 equips que participaran en aquesta 74 edició, els assistents han pogut veure de prop, fotografiar-se i saludar als corredors.
El toc musical, per part seua, ha estat protagonitzat pel raper alacantí Arkano, qui ha delectat al públic interpretant la cançó de l’espot promocional de la carrera, ‘Otro intento más’, a la qual ha posat veu i música, així com improvisant algunes rimes i versos.
“Ser amfitrions de la Volta 19 ha suposat un important esforç quantitatiu i qualitatiu dels nostres municipis. A tots ells, aprofite per a enviar-los un missatge d’agraïment per la seua gran implicació i predisposició cap a aquest projecte”, ha manifestat Mazón.
El periodista esportiu Carlos d’Andrés i l’exciclista professional Pedro Delgado han sigut els encarregats de conduir aquesta Gala, que s’ha retransmés en directe per a tothom a través de Teledeporte i que ha comptat també amb la presència del director general de UNIPUBLIC, Javier Guillén, els diputats provincials Eduardo *Dolón, Sebastián *Cañadas, Javier Gutiérrez, Juan de Dios Navarro, Juan Bautista Rosselló i Miguel Ángel Sánchez, i l’alcaldessa de Teulada-Moraira, Rosa Vila, entre altres autoritats.
Finalment, Mazón ha destacat que “el veritablement interessant per a una destinació turística com el nostre és la cobertura internacional d’aquest esdeveniment que es difon en més de 180 països, molts d’ells d’especial rellevància per a la Costa Blanca”.
“La designació del nostre territori com a eixida oficial de la Volta suposa una oportunitat única per a la nostra projecció a nivell mundial, així com per a atraure visitants i afeccionats cap a la província”, ha conclòs.

Compartir