Montserrat, a la Ribera Alta, renovarà tots els seus parcs infantils per a fer-los més segurs

691

Els xiquets i xiquetes de Montserrat podran gaudir a la fi d’enguany d’uns parcs infantils totalment renovats. El municipi de la Vall dels Alcalans té previst utilitzar els 102.926 euros rebuts a través del pla d’Obres i Serveis Municipals (SOM) de la Diputació de València per a rehabilitar i adaptar a les noves mesures de seguretat els seus principals parcs infantils.

La inversió es realitzarà en els parcs de Lagroix, Plaça de la Constitució, Plaça de la Llibertat, el parc de la Mistela, l’Esplai Escolar i l’Era Alta. Unes instal·lacions que compten amb una mitjana d’antiguitat de 15 anys i que com ha indicat l’alcalde de Montserrat, José María Mas, “s’han anat actualitzant i reparant amb el pas dels anys, però fa falta ja un canvi integral que els adapte a les noves normatives de seguretat i una renovació dels jocs”.

El projecte, que ha nascut a iniciativa del propi consistori, en la línia de l’autonomia municipal per la qual aposta la Diputació en la concessió de les ajudes als municipis, es troba en fase de preparació i es preveu que estiga aprovat i licitat al llarg del mes de setembre. Uns parcs renovats que, segons Mas, estaran a la disposició de les famílies abans que acabe l’any.

Compartir