Moliner reuneix el Govern Provincial a Culla per a dissenyar els pressupostos de l’any 2019

649

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha reunit a tot el seu Equip de Govern en una jornada de convivència per a traçar les principals claus del curs polític 2019 i definir les línies estratègiques dels pròxims pressupostos de la Corporació Provincial. Tal com ja ha realitzat el president a vegades anteriors amb temes puntuals del seu Govern Provincial, s’ha desplaçat amb els diputats a un entorn distés de la província, amb l’objectiu de generar un ambient propici per a la generació de noves idees i sinergies entre les diferents àrees de treball. Per a tan important ocasió, el president Moliner ha triat el seu municipi, Culla, on després d’una intensa reunió de treball ha recorregut diversos enclavaments significatius del patrimoni cultural, natural i històric d’aquest municipi de l´Alt Maestrat.

“Som un gran equip que posa el millor de si mateix per a millorar la terra a la qual ens devem, per a fer de la província de Castelló un lloc del que sentir-nos més orgullosos”, ha explicat el president Moliner, qui ha assegurat que “per a mi ha sigut molt especial que enguany aquesta jornada es desenvolupe al meu poble, on he pogut compartir amb els meus companys llocs molt significatius del patrimoni de Culla i que tant tenen a veure amb l’essència del caràcter dels castellonencs”.

En aqueix sentit, Moliner ha explicat que “tot l’equip de Govern hem compartit la importància d’aquests comptes públics que tanquen un cicle marcat pel compromís amb els nostres pobles i la nostra gent. Un compromís que hem executat des del sentit comú, des de la humilitat, des del consens, però amb el coratge i l’ambició de buscar el millor per a tots i cadascun dels 135 pobles de la província. Aqueixa il·lusió és la que marcarà els pressupostos de 2019, aqueixa que farà que cada dia ens puguem sentir més orgullosos de dir que som de Castelló”.

D’acord a l’actuació estratègica de posar en valor el patrimoni cultural, natural i històric de la província, el president Moliner ha recorregut al costat dels diputats varis enclavaments del municipi que formen part del treball provincial realitzat amb ‘Castelló Territori Templer’.

Cal tindre en compte que aquesta reunió forma part dels primers esbossos del que seran les prioritats pressupostàries de la Diputació i a les quals posteriorment s’assignaran consignacions pressupostàries.

El fermall a dues legislatures de consens, diàleg i treball en equip
La cerca i el treball per aconseguir el major consens polític en les actuacions estratègiques que realitza la Diputació Provincial és una constant en la trajectòria de Javier Moliner com a president de la Diputació. També ho serà en aquests pressupostos que suposaran el fermall d’or a dues legislatures on el diàleg i el treball en equip han marcat la forma de treballar del Govern Provincial al servei dels 135 municipis de Castelló.

D’aqueixa manera, i tal com realitza tots els exercicis, el president i tot l’Equip de Govern dialogaran amb tots els grups polítics amb representació en la Corporació Provincial (PSPV, Compromís, Ciutadans i Castelló en *Moviment) amb tal d’aconseguir el màxim respatler als comptes provincials que es traduiran en 2019 en centenars d’accions per a millorar la qualitat de vida i les oportunitats de tots els castellonencs, independentment del municipi de la província en el qual visquen.

Compartir