Moliner: “L’arribada de l’AVE demà obri un nou temps d’oportunitats per a la província de Castelló”

1356
ave castello president diputacio president govern

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha assegurat que “l’arribada demà dels trens de la línia d’alta velocitat Madrid-Castelló iniciarà un nou temps d’oportunitats per a la província de Castelló”. Així, Moliner ha valorat molt positivament que “siga precisament el president del Govern, Mariano Rajoy, el que vinga a Castelló a presentar el que per a la nostra província és un avanç històric que multiplica les nostres oportunitats de creixement econòmic i desenrotllament turístic”.

Així, el president de la Diputació rebrà junt amb l’alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, al president del Govern, Mariano Rajoy, a les 12.12 hores en l’estació de Castelló, on tindrà lloc la presentació del nou servei d’alta velocitat que unirà Castelló amb la capital d’Espanya a partir de dimarts que ve també per a tots els ciutadans. “L’arribada de l’alta velocitat és una esquenada al desenrotllament econòmic i turístic històric per als nostres pobles. Per fi podrem igualar les nostres oportunitats a les d’altres territoris del mediterrani amb què competíem en desigual i injust marc d’oportunitats i, com sempre han fet, els empresaris castellonencs sabran aprofitar per a multiplicar les oportunitats per a generar desenrotllament i ocupació en tota la província”.

Javier Moliner compartirà esta jornada històrica tant amb el president del Govern com amb el ministre de Foment, Iñigo de la Serna, i el president de Renfe, Juan Alfaro, amb el que va mantindre una reunió este dimecres en Fitur amb l’objectiu de compartir estratègies comercials i promocionals per a multiplicar l’arribada de visitants a la província de Castelló gràcies a l’AVE.

Tots els recursos perquè la província es beneficie al màxim de l’AVE
D’acord al treball coordinat que la Diputació realitza de la mà dels municipis i el sector turístic empresarial, El Govern Provincial ha posat sobre la taula tots els recursos per a ajudar que la província es beneficie al màxim de la posada en marxa de l’AVE a Castelló.

Així, i sempre d’acord amb allò que s’ha expressat per empresaris i municipis, El Govern Provincial ha anunciat una pròxima campanya promocional de 300.000 euros d’inversió a Madrid amb tal de captar al màxim nombre de turistes que trien Castelló com a destí de cap de setmana. En eixa mateixa línia, tècnics del Patronat Provincial de Turisme estan creant junt amb turoperadors online líders en el mercat madrileny, aglutinant les propostes i necessitats dels empresaris turístics castellonencs, atractius paquets turístics per a ajudar a comercialitzar tant d’allotjament com experiències i productes turístics dels municipis de la província amb els bitllets de l’AVE.