Moliner es reunix amb el president de Renfe per a coordinar accions que multipliquen els turistes per AVE a Castelló

1468
renfe ave castello

El president de la Diputació de Castelló no ha deixat passar ni 24 hores darrere de l’anunci de la posada en marxa la setmana que ve de l’AVE a Castelló per a reunir-se amb el president de Renfe, Juan Alfaro Grande, amb tal de coordinar accions de treball que multipliquen l’arribada de turistes a la província a través d’esta infraestructura. La trobada amb la cúpula de Renfe ha comptat també amb la participació del responsable de comunicació i màrqueting de la companyia ja que entre les accions que planteja la Diputació està una ambiciosa campanya promocional que multiplique l’arribada de turistes per este important canal d’oportunitats que ara se li obri a la província de Castelló.

Darrere de la reunió, que s’ha produït en la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), el president provincial, Javier Moliner ha explicat que “a penes unes hores després de l’anunci de l’arribada de l’alta velocitat a la província de Castelló per a la setmana que ve, hem mantingut ja un contacte amb el president de Renfe, amb el director comercial de la companyia, per a planificar accions conjuntes des de la Diputació junt amb Renfe perquè l’arribada de l’alta velocitat a la nostra província es convertisca en un espai d’oportunitats per a tots els nostres pobles. Crec que per l’experiència d’altres destins l’arribada de l’AVE ha servit per a paquetizar, per a fer ofertes conjuntes que arriben directament al territori i que arriben directament als hotelers i restaurants de la província, i crec que Castelló ha d’aprofitar eixa experiència i des de la Diputació posarem tota la carn en el rostidor per a aconseguir eixe objectiu, perquè som molt conscients de l’oportunitat que s’obri per a la província de Castelló entrant dins del catàleg de províncies AVE, de territoris ben connectats a nivell nacional”.

Igualtat d’oportunitats enfront d’altres territoris
El president ha fet insistència a més el pas avant que suposa esta nova infraestructura per a igualar les oportunitats de Castelló respecte a altres destins i altres territoris de la geografia espanyola.

L’arribada de l’alta velocitat, la posada en marxa de noves infraestructures com són les carreteres que ens connecten amb l’interior que ja hui són una realitat no fan sinó donar-li a la província el punt de suport per a llançar-se com altres territoris han tingut anteriorment. Eixa oportunitat és algo que estic absolutament convençut que Castelló aprofitarà”.

En eixe sentit, Moliner ha destacat la capacitat que té la província per a multiplicar les oportunitats que li obri este nou servei. “Sempre que hem tinguts una oportunitat hem sigut capaços de rendibilitzar-la. Som un territori amb gent emprenedora, dinàmica, valent, que és capaç d’aprofitar tots els recursos que es posen a la seua disposició i crec que en estos moments des del Govern d’Espanya, també des del Govern Provincial col·laborant que tot açò puga ser una realitat, farem que l’AVE a Castelló no sols siga una demanda satisfeta sinó que siga una oportunitat i un vehicle perquè nostra terra siga una terra en què la gent puga viure millor”.

Cal tindre en compte que l’AVE Castelló-Madrid tindrà quatre serveis (dos per sentit) que se sumen als que ja presten els trens Alvia.