Mobilitat sostenible millora l’accessibilitat en altres 17 parades de l’EMT

709

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Mobilitat Sostenible, ha iniciat una nova tanda d’actuacions per a millorar l’accessibilitat en parades de la xarxa de transport col·lectiu municipal. Es tracta d’intervencions d’adequació com l’establiment de noves plataformes, l’ampliació de parades o la supressió d’aquelles que ja no s’utilitzen.

Esta actuació s’ha iniciat amb l’ampliació de la parada d’EMT de l’avinguda del Cid número 41, a l’altura del carrer de Santa Cruz de Tenerife, i l’establiment d’una nova plataforma al carrer Alcàsser número 54. Estes són les primeres d’una sèrie d’actuacions que serviran per a crear nou plataformes noves i ampliar l’espai de huit més, que es duran a terme durant els pròxims tres mesos. Totes elles estan encaminades a anivellar la zona de vorera on esperen els usuaris de l’autobús al carril per on este circula, de manera que els passatgers i les passatgeres no hagen de baixar a la calçada per pujar o baixar del vehicle, permetent un accés directe, segur i adequat per a totes les circumstàncies de mobilitat.

«Des del principi de la legislatura estem treballant de manera decidida per a afavorir l’accessibilitat universal al transport públic a tots els nivells i recuperar el temps perdut a l’hora que les parades puguen permetre l’accés de totes les persones independentment de les seues circumstàncies», ha apuntat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Les obres, que comprenen a més l’eliminació de quatre plataformes que ja no són utilitzades per l’EMT o altres elements que entorpixen l’accés als autobusos, s’han agrupat dins d’un projecte adjudicat per un import de 161.236,13 euros, que també inclou la instal·lació de paviment botonat i acanalat per a l’adequada i segura mobilitat de les persones invidents.

Compartir