Millores als parcs amb una inversió de 150.000 euros en Cullera

634

L’Ajuntament de Cullera està duent a terme un pla de renovació dels parcs infantils en diversos barris del municipi. Les actuacions s’han iniciat este 2019 i representen una inversió superior als 150.000 euros per part de la regidoria de Serveis Exteriors.

Concretament, s’han efectuat millores en la zona del centre, Sant Antoni, la Bega-Port i el Raval de Sant Agustí, ha detallat el regidor delegat de l’àrea, Salvador Tortajada.

En el centre, s’ha instal·lat una tanca de seguretat en la zona de jocs de la plaça Andrés Piles, on a més també s’ha canviat el sòl de protecció que es trobava en mal estat.

«La tanca de seguretat era una de les grans demandes dels usuaris», explica Tortajada, ja que a prop passa un carrer transitat per vehicles el que suposava un perill per als xiquets que juguen en estes instal·lacions.

Una altra de les inversions destacades se centralitza en el barri de la Bega. Són dos les zones que s’han vist millorades. D’una banda, la renovació completa del parc del Port, on s’han instal·lat jocs nous, tanca de seguretat, un velari per a donar ombra i també s’ha renovat el sòl de protecció.

En este mateix districte, al parc emplaçat al costat de l’església de Sant Francesc, s’han restaurat jocs i instal·lat una xicoteta pista polivalent de futbet i bàsquet. Són molts els xiquets que havien reclamat en els plenaris infantils este tipus d’instal·lació, que ara es posa en marxa de forma experimental. «Si té bona acceptació, estudiarem construir noves en altres parcs», ha avançat l’alcalde, Jordi Mayor.

D’altra banda, en el Raval de Sant Agustí s’han millorat els jocs del parc del Raval, on a més s’ha instal·lat una font nova. En la zona alta del barri, al carrer Conejos, s’ha atés la demanda dels veïns que reclamaven millores en les pistes esportives i la creació d’una nova zona de jocs per als xicotets.

Finalment, el consistori està ampliant el parc de l’església de Sant Antoni, en la zona marítima, on a més s’instal·laran jocs nous i es repintaran els ja existents.

Estes actuacions se sumen a altres dutes a terme en els anys anteriors en altres parcs com el Daniel Clar, que es va renovar al complet i el del carrer Ismael Merlo en el Racó. El consistori preveu activar noves inversions per a la renovació del parc de Correus així com millores en el del Bulevard i altres zones de la població.

Compartir