Més vigilància a les platges d’Alacant per a Setmana Santa patrullant amb quads, bicicletes i motos

1801

El Regidor de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant, José Ramón González, ha informat que aquest cap de setmana s’ha iniciat el dispositiu organitzat per la Policia Local per a garantir la seguretat a les platges alacantines durant la Setmana Santa.

El dispositiu compta amb un reforç de dotze policies diaris per a atendre les platges del Postiguet i San Juan, així com cobrir la zona per als vianants més turístiques de l’esplanada i els passejos, davant l’afluència de persones que visten la nostra ciutat, per a oferir als alacantins i turistes que ens visiten una platges mes segures.

Els policies patrullaran a peu, en bicicletes, motos i en quads per les platges, en l’arena i la zona per als vianants de 10.00 i les 20.00 hores.

L’edil de seguretat va explicar que enguany s’ha decidit reforçar la seguretat a les nostres platges i va assenyalar que “aquest és un dispositiu necessari per a atendre les incidències que es produeixen, garantint la seguretat dels alacantins i turistes, així com previndre robatoris, furts i altercats, i al seu torn vetlar pel compliment de les ordenances municipals com puguen ser la de platges, la venda ambulant o la de neteja”.

Aquests agents a més de les funcions que tenen encomanada en l’arena, estaran també pendents de les incidències del trànsit rodat en les zones de platges, la convivència entre els vianants i les bicicletes, així com acudir de forma ràpida davant qualsevol emergència.

Així mateix José Ramón González va agrair als agents l’excel·lent treball que desenvolupen durant tota la Setmana Santa a la ciutat perquè es puguen celebrar les nostres processons per Setmana Santa i va destacar la importància d’aquest dispositiu de reforç perquè són milers de turistes els que visiten la nostra ciutat.

Dispositiu policial per a celebrar les processons per Setmana Santa.

L’Ajuntament ha organitzat també un dispositiu per a celebrar la Setmana Santa des de hui diumenge de Rams al de resurrecció, 21 d’abril, en el qual participen diàriament més de dos-cents policies per a oferir la màxima seguretat, que enguany és més elevat per a atendre la venda ambulant, amb la unitat Fox, en el qual participen els GOIR i el reforç de les unitats per a cobrir les nostres platges.

Compartir