Més promoció turística en les destinacions internacionals amb connexió aèria amb Castelló

945

La Diputació de Castelló intensificarà l’any vinent la promoció turística en les destinacions internacionals amb connexió aèria amb Castelló per a aconseguir multiplicar el seu benefici a la província. Així, el Govern Provincial redoblarà esforços en la seua estratègia promocional anual en destinacions com Gran Bretanya i Alemanya com a mercats internacionals prioritaris per a la província d’acord a la seua política d’optimitzar les oportunitats que obri al turisme l’aeroport de Castelló. Com a part d’aqueix treball, hui personal de la Diputació s’ha desplaçat a Londres per a intensificar la promoció turística provincial en la World Travel Market, una de les principals fires de turisme del món, de caràcter exclusivament professional que es desenvolupa fins dimecres que ve.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “cada connexió aèria a un mercat internacional és una nova porta d’entrada de noves oportunitats per a la nostra economia i el nostre turisme. Així ho creiem des del Govern Provincial, i al costat dels empresaris turístics i els municipis continuarem treballant per atraure cada dia a més visitants estrangers, presentant la nostra destinació turística en aquests països de la forma més atractiva”.

Aquestes campanyes internacionals queden incloses en la partida d’1.717.155 euros que el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació ha aprovat de pressupost per a l’any vinent pel que fa a campanyes promocionals en suports publicitaris o amb *turoperadores.

I és que aquesta actuació del Govern Provincial forma part de la seua ambiciosa estratègia en els mercats prioritaris tant per a la infraestructura aeroportuària com per als empresaris del sector continuant amb els bons resultats que la mateixa està llançant al turisme de la província, amb un augment progressiu dels visitants estrangers als municipis de Castelló.

És per això que Martínez ha assenyalat que “l’objectiu final de tot el treball que fem per posicionar la marca turística de Castelló a Espanya i en mercats internacionals és atraure més riquesa i noves oportunitats que servisquen per a consolidar ocupació en la nostra terra”.

Més promoció internacional també aquest mes
Després de la participació en la qual està considerada com una de les fires turístiques més importants del món, la Diputació tindrà un estand propi en Expolingua Berlín els dies 16 i 17 de novembre, afavorint la participació d’empreses castellonenques de turisme idiomàtic en aquest fòrum internacional.

Cal recordar que la Diputació de Castelló destinarà l’any vinent un pressupost de 5.511.149,74 euros a turisme. Amb això, el Govern Provincial donarà un altre empenyiment decisiu al turisme provincial durant el pròxim exercici, plasmant en uns comptes de rècord la seua prioritat pel desenvolupament turístic com a generador de noves oportunitats als pobles, en haver augmentat la seua inversió un 106% en els últims set anys.

Reeixit cap de setmana a Cocentaina
A pesar que la promoció internacional protagonitza les pròximes cites turístiques de la Diputació, cal assenyalar que aquest cap de setmana el Patronat Provincial de Turisme ha participat amb un estand propi en la Fira de*Tots Sants de Cocentaina.

“Milers de persones s’han informat de l’oferta turística provincial. Hem propiciat que els nostres municipis presenten la seua oferta turística entre un públic fidel a la nostra destinació, amb molt bons resultats”, ha indicat Martínez.

Compartir