Més personal per al servei d’Atenció a la Ciutadania d’Alacant

788

El nou Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAIC), que en 2017 va rebre més de 30.000 trucades, ampliarà la seua plantilla amb més operadors. Aquest és un dels punts del nou contracte aprovat hui en la Junta de Govern, que obri el procés per al nou SAIC. Aquest servei multicanal es pot utilitzar a través del telèfon 010, mitjançant la web i xarxes socials de l’Ajuntament, i de forma presencial en les oficines del carrer Cervantes.

Aquest nou contracte suposarà l’augment de dos operaris -de sis a huit- en la franja horària de més demanda, de 9 a 15 hores. A més, des de les 15 a les 18 hores el servei comptarà amb un operari més -de dos a tres-. D’aquesta manera, el govern del Partit Popular respon al bon acolliment dispensat al SAIC, que passarà a tindre un contracte de dos anys més un de prorrogable, a diferència de l’anterior, que era anual. La inversió prevista per a aquest procediment és de 596.186,90 euros, encara que s’admetran proposicions a la baixa. L’atenció del SAIC es presta en castellà, valencià i anglés.

D’altra banda, la Portaveu del govern municipal, Mari Carmen de España, ha explicat que l’Ajuntament pagarà les despeses per import total de 94.784,02 euros, corresponent al servei d’infraestructures per a activitats festives i culturals. Així mateix, De España ha anunciat amb caràcter d’urgència la convocatòria d’oposicions per a la borsa de treball temporal de treballadors socials, que actualment es troba desproveïda de candidats.

Compartir