Més d’un centenar de entitats socials de Castelló reben subvencions per un valor total de 350.000 euros

439

La Diputació de Castelló ha aprovat ja la major inversió directa que dedica als col·lectius socials de la província amb els 350.000 euros en ajudes a un total de 121 entitats prestadores de serveis socials de la província de Castelló. Així, el Govern Provincial ha donat llum verda a aquestes ajudes en Junta de Govern amb tal que els col·lectius puguen desenvolupar la seua activitat anual amb multitud de programes i serveis que milloren la qualitat de vida dels castellonencs, especialment d’aquells que menys recursos tenen.

La diputada d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha explicat que “liderem aquesta inversió que arriba directament als col·lectius perquè el seu treball és clau per a aconseguir la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs. No volem que ningú es quede arrere en el desenvolupament de Castelló”.

En aqueix sentit, la diputada ha posat l’accent que “l’objectiu del Govern Provincial amb aquesta línia d’ajudes és ser útil, ajudar a traure avant més i millors projectes dignes i continuar creixent com a província al costat dels quals més treballen pels quals menys tenen”.

2,1 milions d’inversió per a ajudar els més desfavorits
La Diputació de Castelló ha materialitzat durant enguany més de 60 iniciatives socials amb una inversió de 2,13 milions d’euros, la qual cosa consolida al Govern Provincial en el seu lideratge d’inversió a col·lectius socials a Castelló.

A més de les ajudes a les entitats prestadores de serveis socials, la Diputació manté entre altres iniciatives tan importants com el Servei de Teleayuda que atén a prop de 3.000 usuaris majors de la província, els equips base de Serveis Socials que atenen les poblacions menors de la província, el servei de reclamacions hipotecàries per a evitar desnonaments a la província, les Unitats de Respir Familiar, les ajudes a la natalitat o el servei d’Escola Matinera en municipis xicotets.

Compartir