Més de 500 nadadors competiran aquest cap de setmana en el IX Trofeu Aquàtic Castelló

1328

La Piscina Olímpica de Gaetà Huguet acollirà aquest cap de setmana, 26 i 27 de maig, el Trofeu Aquàtic Castelló que reunirà a més de 500 nadadors procedents de diferents clubs de la Comunitat Valenciana i de Múrcia. Una competició que compta amb totes les categories, des d’aleví fins a absoluta i que se celebrarà el dissabte a partir de les 17.30 hores i el diumenge a les 10.00 hores.

En la presentació d’aquesta prova, el regidor d’Esports, Enric Porcar, ha destacat que “des del Patronat d’Esports és una satisfacció posar la Piscina Olímpica a disposició del Club Aquàtic Castelló que, com a organitzadors, han aconseguit que cada any aquest Trofeu cresca en participació”. En aquest sentit, la presidenta del Club Aquàtic Castelló, Soledad Bausá, i el director tècnic, Xavier Miralpeix, han destacat que “reunir a 500 nadadors és un gran assoliment si tenim en compte que en un campionat d’Espanya de natació es concentren entorn als 350 nadadors”. Bausá ha afegit que les jornades compten amb totes les proves d’un programa oficial, i Miralpeix ha incidit que la prova compta amb cronometratge electrònic “la qual cosa li concedeix un valor afegit indiscutible, ja que les marques aconseguides són oficials”.

Al marge de la competició, el diumenge se celebrarà una prova de relleus de caràcter mixt i també una prova de 50 metres dedicada als benjamins del Club per a introduir-los en aquest tipus d’esdeveniments esportius. D’altra banda, el Club Aquatic Castelló ha rebut recentment amb satisfacció la notícia que a partir del pròxim any aquest Trofeu Aquàtic Castelló formarà part del Calendari Únic que ha establit com a novetat la Federació Valenciana de Natació i que suposa “un reconeixement a les característiques del programa, a la qualitat de les instal·lacions i a les dates en les quals es realitza”, segons ha explicat la presidenta del Club. Així mateix, Bausá ha aprofitat per a agrair a tots els patrocinadors el seu suport.

Compartir