Més de 360.000 persones utiltzen l’EMT per als desplaçaments durant el cap de setmana del Black Friday

2320

Un total de 360.191 valencians i valencianes triaren els autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) per fer els seus desplaçaments durant el Black Friday, el que suposa un increment en el nombre de viatgers i viatgeres del 4,3% respecte a l’any passat. A més, el passat divendres es va convertir en el dia amb més viatges enguany.

Este ha sigut el primer any que l’EMT ha reforçat les seues línies amb motiu del Black Friday per tal de donar resposta a les necessitats de les persones usuàries i oferir un servici públic de qualitat en els seus desplaçaments, especialment cap al xicotet comerç i de proximitat. L’increment de 14.858 validacions respecte al Black Friday de 2018 reafirma els autobusos públics com el millor mitjà de transport per moure’s per la ciutat, també en dates com esta amb una gran afluència de persones en els carrers de València.

El reforç de l’EMT es van estendre fins al dissabte amb motiu del Black Friday i la Fira del Corredor, quan es registraren 17.634 validacions més que l’any passat.

DISPOSITIU ESPECIAL DURANT LA MARATÓ

Les línies de l’EMT registraren un total de 98.702 validacions durant la Marató de València, un 2,8% més que l’any passat, quan es registraren 96.053 viatges. Este increment suposa la consolidació del dispositiu especial preparat per l’empresa pública un any més, amb un servici gratuït fins a les 16.00 hores per a tota la ciutat i línies d’alta freqüència entre les 6.00 h i les 8.00 h per a traslladar participants i acompanyants a l’eixida de la prova. La prioritat de l’EMT ha tornat a ser afavorir la mobilitat sostenible de milers de corredors i corredores, familiars i visitants que han gaudit d’este esdeveniment internacional en València.

Compartir