Més de 3.800 menors d’entre 3 i 18 anys han participat a les escoles d’estiu de la F.E.M.

583

Més de 3.800 menors han gaudit este estiu dels diferents campus organitzats per les federacions i entitats esportives amb la Fundació Esportiva Municipal. En concret, 2.262 xiquets i 1.608 xiquetes han participat en algun dels 11 campus realitzats. 450 places dels quals han estat ocupades per menors en risc d’exclusió social que han comptat amb una bonificació del 100% per gaudir d’estes activitats.

La regidora delegada d’Esports, Maite Girau, ha donat a conèixer hui estes xifres després de recordar que les Escoles Esportives d’Estiu estan dirigides a nens i nenes de València amb edats compreses entre 3 i 18 anys. «Es desenvolupen tots els anys amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge dels xiquets i xiquetes a través de classes esportives i lúdiques que els permeten continuar amb el seu ritme habitual en els períodes de vacances i al temps experimentar l’esport d’una forma més lúdica.

«A més, esta iniciativa serveix de suport a la conciliació laboral i familiar per als pares que treballen durant el període de descans estival», ha aclarit la regidora, que ha concretat que durant este estiu s’han ofert 11 modalitats esportives, que s’han desenvolupat, en la seua majoria, per torns setmanals durant l’última setmana juny, i els mesos de juliol i setembre en un total de 10 instal·lacions municipals i en la localitat de Talayuelas, a Castella-la Manxa.

Entre les diferents modalitats esportives ofertes es troben futbol sala, hoquei, futbol femení, waterpolo, bàsquet, karate, esgrima, escacs, handbol, gimnàstica i vòlei platja, així com altres esports alternatius, jocs esportius i recreatius.

«Són milers de famílies les que utilitzen este recurs el que justifica la seua importància», ha declarat la regidora que, a més, ha afegit que «totes estes activitats compten amb preus molt assequibles, i quasi totes elles disposen de servici opcional de menjador per a aquells que ho desitgen, gràcies al suport municipal»..

Compartir