Més de 3.000 visites al mes per al Refugi de Tetuan des de juliol

877

Ruiz afirma que “seguirem treballant per mantenir i recuperar la dignitat del nostre poble a través de la seva història i la seva cultura”

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha fet un balanç de les visites a les seus del MUCC durant l’any 2018. Així, Ruiz ha afirmat que “les xifres aconseguides durant l’any passat han estat tot un èxit, ja que alguns dels espais visitats sols compten amb uns pocs mesos de vida i l’acollida de la ciutadania ha estat immillorable”.

El Refugi Antiaeri de Tetuan, que va obrir les seves portes el passat 6 de juliol, ha estat visitat per 18.447 persones fins al dia 31 de desembre. Amb tan sols mig any d’obertura al públic, aquest espai que ha estat testimoni de la història de la ciutat de Castelló, l’han visitat més de 3.000 persones al mes.

El Centre d’Interpretació Castell Vell, ha acumulat un total de 2.589 visites des del 27 de juliol fins a l’últim dia de l’any 2018. La restauració del Castell Vell ha permès la seua posada en valor a través del Centre d’Interpretació i de les visites a unes ruïnes amb gran significació simbòlica per a la ciutadania de Castelló.

El Fadrí, durant el període del 20 de juliol al 31 de desembre ha rebut un total de 5.405 visites, és a dir, quasi 1.000 persones al mes han pogut gaudir de les privilegiades vistes que es poden observar des del més alt de l’emblemàtic edifici de Castelló.

Per últim, el Museu d’Etnologia de Castelló, ha estat visitada per 17.087 persones durant l’últim any. Aquesta casa senyorial del segle XVIII, conté la col·lecció més important sobre els oficis i l’estil de vida de la ciutat durant els segles XIX i XX.

“Ha estat un plaer poder recuperar part de la història de la nostra ciutat a través del Refugi Antiaeri i el Castell Vell, per a poder mostrar a tots els i les castellonencs i castellonenques els nostres orígens, les nostres pors i, sobretot, la nostra cultura popular, que, dia a dia, seguim i seguirem treballant per poder mantenir-la” ha manifestat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz.

Compartir