Més de 2.000 assistents es donde cita a Alacant per a participar al Congrés Mundial de Medicina Fetal

765

La vicealcaldessa i regidora de Turisme, Mari Carmen Sánchez ha inaugurat aquest matí el XVIII Congrés Mundial de Medicina Fetal en el Centre de Tecnificació d’Alacant, esdeveniment al qual assisteixen prop de dos mil persones i que obri a Alacant a la celebració de grans congressos. El Patronat Municipal de Turisme aconsegueix d’aquesta forma la celebració del qual serà el congrés internacional de major grandària que ha acollit fins ara la ciutat en una única seu.

L’esdeveniment se celebra des de hui i fins al 29 de juny el que més de 2.000 persones entre congressistes i acompanyants de tot el món romandran a la ciutat durant un mínim de sis dies i nits, amb un impacte econòmic estimat que rondarà els tres milions d’euros.

La Fetal *Medicine *Foundation va visitar en diverses ocasions la ciutat d’Alacant i, en el mes de juny passat de 2018, Turisme va apostar per proposar el Centre de Tecnificació donat la grandària del congrés i va organitzar una visita per al Comité Organitzador. El mateix president del congrés, *Kypros *Nicolaides, una eminència mundial en el camp de la Medicina Fetal, va visitar la ciutat per a validar la seua viabilitat com a seu.

Es tracta així del primer congrés professional que se celebra en el Centre de Tecnificació, la qual cosa obri la porta al fet que la ciutat puga albergar esdeveniments de gran grandària.

Mari Carmen Sánchez ha destacat que han arribat delegats de tot el món, la qual cosa representa una oportunitat perquè la ciutat present les seues credencials per a acollir congressos de gran envergadura ara i en endavant.

La celebració a Alacant d’aquest congrés internacional ha sigut possible gràcies al treball que es realitza en des del Patronat Municipal de Turisme, a través de l’Alacant Oficina de congressos, amb una clara aposta per incrementar el *MICE en el mercat internacional i, per això, es treballa intensament en la captació d’esdeveniments internacionals.

Sánchez ha expressat el seu agraïment a l’organització del congrés per apostar per Alacant per a un congrés tan important per la seua grandària i prestigi a tot el món. El seu president, el xipriota *Kypros *Nicolaides, és un dels pioners en la Medicina Fetal i els seus descobriments i patents han revolucionat aquest camp. Actualment treballa en el King’s Collage *University *and Hospital de Londres.

La celebració d’aquest congrés internacional permetrà a més de mantindre un alt nivell d’ocupació als hotels de la ciutat durant la setmana posterior a les festes de Fogueres amb la repercussió també en el sector de l’hostaleria, a més de suposar una important promoció per a la ciutat com a ciutat de congressos.

Compartir