Més de 1.500 alacantins prenen l’eixida en la tercera Carrera Solidària contra el Càncer de Mama

1394

Més de 1.500 alacantins han pres l’eixida aquest matí en la tercera Carrera solidària contra el Càncer de Mama. La prova, organitzada per la regidoria d’Esports, juntament amb l’Associació Provincial d’Alacant de Dones amb Càncer de Mama (APAMM) i Sport Run, ha tingut l’eixida i meta en la pista de l’Estadi Municipal d’Atletisme Joaquín Villar de la ciutat d’Alacant i s’ha desenvolupat pels viaris que recorren els voltants de la Muntanya Tossal, en un ambient festiu i en el qual ha imperat la solidaritat amb la investigació el suport a l’entitat que presta suport a les dones afectades per la malaltia amb l’ingrés de les quotes d’inscripció. El tinent d’alcalde, Manuel Villar ha donat l’eixida a la primera de les proves al costat de la presidenta de l’Associació, Loreto Brotons, en una carrera que ha comptat amb diferents membres de la Corporació Municipal.

Manuel Villar s’ha felicitat per l’èxit de participació. “els alacantins han mostrat una vegada més la seua sensibilitat amb els qui més ho necessiten i la seua solidaritat cap a les persones amb malalties com aquesta que afecta un gran nombre de dones i que requereixen de l’esforç de tots per a aconseguir una cura o avanços en la investigació que continuen millorant els seus resultats”. Brotons ha agraït la resposta dels alacantins i la seua col·laboració en la lluita contra aquesta malaltia que afecta les dones i que cal continuar combatent.

La prova solidària ha obligat a organitzar un dispositiu especial amb la Policia Local per a garantir la seguretat i dur a terme els talls dels carrers durant aquest diumenge amb motiu de la carrera, amb corts durant la seua celebració de la carrers Foguerer Ramón Guilabert Davo, Foguerer Romeu Zarandieta, Cm Ronda, Escultor Bañuls, Pàrquing tots dos nivells, Escultor Bañuls, Muntanya Tosal, Juanito Santero, Av. Doctor Ric, Foguerer Ramón Guilabert Davo.

Distància i recorregut
La marxa solidària s’ha iniciat a les 9.30 hores per a la prova de 4 km, fent un volt al recorregut, i sobre les 10.45 hores s’ha iniciat la de 8 Km, donant dues voltes al circuit. De la mateixa manera, passat el migdia, els més xicotets també han pogut participar, ja que l’Organització ha previst recorreguts adaptats per a ells a l’interior de la pista d’Atletisme.

La quota solidària d’inscripció per als adults ha sigut de 10 euros i de 3 euros per als xiquets. Tots els participants, com a obsequi han rebut una medalla commemorativa de l’esdeveniment.

Els ingressos de les inscripcions aniran destinats íntegrament a la investigació oncològica, així com als programes i serveis gratuïts que impulsa l’Associació, per a informar, conscienciar, previndre i diagnosticar de manera precoç aquesta malaltia, secundant i acompanyant als malalts i els seus familiars.

Compartir