Mercavalencia repartirà més de 400 quilos de mandarines a la Cavalcada de Reis

1378

Mercavalencia participarà en la Cavalcada de Reis de la capital amb una carrossa i peces de la seva campanya #HortAttack, desde la que repartiràn més de 400 quilos de mandarines en lloc dels tradicionals caramels. Esta acció s’ha pres per com a mitjà de concienciació sobre els perills de la obessitat infantil, tal i com ha dit el president de Mercavalencia Carlos Galiana: “L’obesitat s’ha convertit en el gran problema infantil del nostre temps, no cuidar l’alimentació dels xiquets i xiquetes porta a problemes de cor, d’ossos i de creixement“.

La mandarina de les fruites que poden convertir-se en una font de vitamines, es fàcil de pelar i de gaudir, oferint dolçor i una agradable sensació, per lo que Galiana diu d’elles que “son les xuxes de la naturalesa, sense conservants, sense colorants, sense aditius, sense sucre afegit i sense envàs“.

Amb aquesta campanya, Mercavalencia vol concienciar sobre la correcta alimentació i el consum de fruita en la infantessa, de manera que Rosa Martinez, directora adjunta de l’empresa va assegurar que “volem concienciar als xiquets i les xiquetes, a través del reforç positiu, que la fruita pot ser un premi, un incentiu, ha d’acompanyar en els moments d’oci, en les activitats divertides per a crear una bona disposició cap a ella en els menuts“.

Mercavalencia está present també en la carrossa del Rei Baltasar, ya que aquest Rei Mag estarà representat per l’agricultor Issa Badji, que acudeix cada nit a la Tira de Comptar. Esta el·lecció mostra, segons Galiana, “el fet que aquest important paper recaiga en un agricultor li dòna a esta professió la dignitat que mereix“.