Màscares reutilitzables d’impressió per sublimació fabricades a Castelló

4180

Màscares reutilitzables d’impressió per sublimació fabricades a Castelló

L’empresa castellonenca E-MASK.es s’ha dedicat com a conseqüència de la pandèmia a la fabricació de màscares personalitzades amb altes prestacions. Però la seua labor vol que tinga també una part solidària. Per això, ha decidit cedir una part dels seus beneficis a la Fundació Aenilce, dedicada a l’educació, l’atenció, la formació professional y/o ocupacional, i el tractament sanitari especialitzat de les persones amb lesió cerebral.

E-MASK.es comercialitza màscares sense filtre de dos capes en els models nous: “Hem desenrotllat i certificat un teixit que utilitzarem per a la part interior. Es tracta d’una popelina tractada. CAPA 1: Teixit 100% Polièster Microfibra de 85 g/m2 amb tractament especial antibacterià i hidròfob. El nostre teixit complix amb tot el que especifica la nova Norma UNE 0065:2020 i la directiva europea de teixits sanitaris. Teixit certificat per l’empresa Itel Spain. CAPA 2 Millorada: Popelina amb un contingut de 65% Polièster i 35% de cotó, aporta com a capa de filtre una alta respirabilidad, tractada amb els productes més punters del mercat. Aportant frescor, antial·lèrgics, antiolors, antibacteris, un llarg etc. Augmenta els valors de filtracions bacterianes, perfecta respirabilidad i hidròfuga. Mesclat amb cotó aporta un millor tacte amb la boca. Més natural i reciclable que el TNT, permetent la reutilització i llavat de la mateixa més de 25 vegades. Amb este nou teixit, hem millorat en filtració i durabilitat, entre altres coses. A més porta un tractament que augmenta la sensació de frescor, cosa que agrairem este estiu.”

Realitzen màscares personalitzades, màscares per a empreses, màscares per a col·legis, màscares per a associacions, màscares per a instituts, màscares corporatives, sol·licita informació sense compromís des del seu web e-mask.es.

Compartir