Marco escolta els clubs de volei sobre la reforma del pavelló Pablo Herrera

1562

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut una reunió amb els presidents dels clubs Volei Grau, l’Illa Grau i Volei Mediterrani Castelló amb l’objectiu de posar en comú les propostes d’ambdues parts de cara a la millora de les condicions en les quals es troba el pavelló Pablo Herrera, una instal·lació propietat de la Diputació que serà cedida pròximament al patrimoni municipal. L’Ajuntament assumirà les obres de reforma per a solucionar les deficiències detectades en els últims temps que estan afectant l’activitat esportiva.

Marco ha reiterat que l’Ajuntament pagarà els costos de les obres d’adequació “per a dignificar les instal·lacions i situar-les al nivell que es mereixen els clubs que allí entrenen i juguen”. “Com a alcaldessa, sempre he defensat els interessos de tots els clubs esportius perquè puguen desenvolupar la seua activitat en les millors condicions”, ha afirmat.

En la reunió, en la qual també ha estat present el regidor d’Esports, Enric Porcar, l’alcaldessa ha reiterat la importància d’actuar “dins de la legalitat” a l’hora de dur a terme el projecte de millora del pavelló, que està valorat en uns 380.000 euros i s’ha realitzat de forma consensuada amb els clubs que utilitzen les instal·lacions.

Amb l’anunci de la futura cessió per part de la Diputació, l’Ajuntament podrà començar els processos administratius pertinents per a realitzar la rehabilitació. “Una vegada s’ha desembossat el debat sobre la propietat del Pablo Herrera, volem que el procediment vaja ràpid i que les obres comencen com més prompte millor”, ha subratllat Marco.

Compartir