Marco comprova les millores en el Grup Sant Andreu i pren nota de noves reivindicacions

698

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha visitat hui el Grup Sant Andreu amb l’objectiu de prendre nota de les peticions del veïnat i supervisar algunes de les actuacions municipals que s’estan realitzant en aquests moments en el barri. La primera edil ha visitat la zona amb el president de l’Associació de Veïns Partida Estepar, Emilio García, i el tècnic de l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) i responsable de l’Estació de trens de Castelló, Carlos Tortosa.

Marco ha comprovat de primera mà les obres d’adequació del mur de seguretat que separa el grup de les vies del tren, el qual és responsabilitat d’Adif. “Aquest mur es trobava molt deteriorat pel pas dels anys, per la qual cosa era necessari que des de l’Ajuntament donàrem un toc d’atenció a Adif perquè ho arreglaren”, ha subratllat.

De fet, la reivindicació va ser traslladada fa un parell d’anys a la Subdelegació del Govern a Castelló perquè es fera ressò de les demandes veïnals. La petició va ser reiterada fa unes setmanes durant la visita institucional que va realitzar a l’Ajuntament la nova subdelegada, Soledad Ten, qui es va comprometre a instar als administradors de la companyia per a escometre els treballs de reforma i solucionar el problema.

En la presa de contacte de hui, l’alcaldessa s’ha interessat per l’estat de les actuacions municipals en la zona, ja que en aquests moments s’està treballant en la construcció d’un carril bici, una zona per als vianants i en l’asfaltat d’alguns carrers. En aquest sentit, el president de l’associació de veïns li ha transmès les seues propostes de millora.

D’altra banda, Marco ha reiterat l’interès de l’equip de govern de conèixer l’estat i les demandes històriques dels barris. “Estem compromesos amb millorar la qualitat de vida de totes les veïnes i veïns de la ciutat independentment de la zona en la qual habiten”, ha destacat.

Compartir