Maite Ibañez, regidora d’educació de València , asisteix a l’inici de curs a les escoles infantils municipals

1732

La regidora d’Educació, Maite Ibáñez, ha visitat l’Escola Infantil Municipal Quatre Carreres en el primer dia del curs 2019-2020. Este centre, dedicat als xiquets de 0 a 3 anys, ha obert hui les portes i ha iniciat les entrevistes personalitzades amb les mares i pares dels menors que faran ús del servici municipal. Els tutors, acompanyats pels menors, han conegut de primera mà els horaris del centre, la proposta educativa, el servici de menjador i els detalls de la seua incursió en esta etapa formativa.

L’alumnat s’incorporarà a les aules progressivament durant els pròxims dies, començant per l’arribada dels més majors (de 2 a 3 anys) i finalitzant la incorporació total amb els més menuts (de 0 a 1 any). A més, l’equip docent del EIM Quatre Carreres ha rebut este dilluns les millores en manteniment i infraestructures sol·licitades pel centre públic gestionat directament per l’Ajuntament de València.

Ibáñez destaca que «amb l’arribada del nou curs escolar, l’Ajuntament de València torna a posar en valor la garantia d’un ensenyament públic de qualitat, exemplificada en centres com el de Quatre Carreres. Amb unes instal·lacions actualitzades, la continuïtat del seu equip i els recursos de la Regidoria d’Educació se centren en oferir el millor servici en els centres tant de gestió directa com indirecta. Un servici que es dota i aporta tots els seus esforços en l’evolució formativa dels més menuts, i no de conciliació, com ha pretés situar-lo el Partit Popular en els últims temps».

L’Ajuntament de València gestiona de manera directa les escoles infantils de Quatre Carreres, Solc, Gent Menuda i Pinedo. Entre les quatre compten amb 331 alumnes. A més, gestiona de manera indirecta sis escoles més (Sant Pau, Algirós, Benicalap, Mini Poli, Pardalets i General Urrutia) amb 719 persones més. En total, el consistori atén 1.050 alumnes en deu escoles infantils municipals que hui, 2 de setembre de 2019, inicien el curs lectiu.

Compartir