Luis Barcala dona suport a la inauguració de Quirónsalud Alacant

2091

L’alcalde d’Alacant, Luis *Barcala, ha assistit a la inauguració de les noves instal·lacions de Quirónsalud a Alacant. Barcala ha destacat l’interés que està despertant la ciutat entre els grans grups econòmics i les principals empreses en aquest cas del sector sanitari per invertir a la ciutat i desenvolupar els seus projectes empresarials.

Més de cent professionals treballaran en el nou centre mèdic situat al costat de l’avinguda de Dénia, a més de generar altres centenars d’ocupacions indirectes, és el resultat de la implantació d’aquesta empresa sanitària que incorpora tecnologia d’avantguarda del sector a la ciutat.

Quirónsalud gestiona altres prestigiosos centres mèdics com la Fundació Jiménez Díaz, les clíniques Ruber, Dexeus o Tecknon, en total, més de 80 distribuïts en 13 comunitats autònomes. Barcala ha ressaltat la projecció d’Alacant i l’arribada que s’està produint en els últims mesos de grans multinacionals del sector digital, hoteler i sanitari, entre altres, a la ciutat.

L’alcalde, Luis Barcala, ha participat en la inauguració al costat dels responsables de Quirón Salut, Pedro Rico, director d’Operacions, Francisco *Fiestras, director gerent Territorial de Llevant i Canàries i el director del centre inaugurat a Alacant, *Gerson Morals, al costat de la resta de convidats presents.

Compartir