Luis Barcala clausura el desé aniversari del Centre d’Emprenedors d’Alacant

853

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha clausurat l’acte de celebració del X Aniversari del Centre d’Emprenedors, que ha sigut presidit pel president-delegat de l’Agència Local de Desenvolupament, Carlos Castillo.

L’Ajuntament d’Alacant “continuarà apostant pel Centre d’Emprenedors, una idea que satisfeia una necessitat i que és un èxit”, ha manifestat Barcala, convençut que les administracions han de generar les oportunitats perquè els autònoms i emprenedors creuen ocupació i riquesa.

Barcala ha apuntat que “estem en un moment estratègic, en el qual la nostra ciutat pretén captar el millor de la indústria tecnològica sota el paraigua d’Alacant Futura”.

Per part seua, Castillo s’ha mostrat “molt orgullós d’un dels millors serveis públics, que ja porta 10 anys al servei de l’emprenedoria, i que en aquest canvi de paradigma ja no és purament econòmic sinó també social”.

Al costat de Manuel Amorós, gerent de l’Agència Local, han assistit diferents membres de la corporació municipal, el rector de la Universitat d’Alacant Manuel Palomar, així com presidents d’associacions empresarials i col·legis professionals i tècnics de l’Ajuntament.

Compartir