Luis Barcala acudeix a la XV Trobada de Encajeras i Bolilleras “Ciutat d’Alacant” que se celebra en la Plaça de Gabriel Miró

720

L’alcalde d’Alacant, Luis *Barcala, ha acudit hui a la XV Trobada de Encajeras i Bolilleras “Ciutat d’Alacant” que s’ha celebrat en la Plaça de Gabriel Miró, juntament amb la regidor de cultura, María Dolores Padilla. L’alcalde ha participat en aquesta trobada, on ha manifestant el seu interés en aquesta tradicional tècnica, així com pel treball que desenvolupen encajeras i bolilleras.

Aquesta activitat, ja consolidada després de quinze anys de celebrar-se en la Plaça de Gabriel Miró, forma part de la faceta lúdica del Pla Integral de Recuperació del Centre Tradicional. És Antonia Reviriego Ferrera qui presideix l’associació. En la jornada de hui s’han distribuït per la Plaça de Gabriel Miró, més d’una desena de llocs de venda d’utensilis. A més, han arribat bolilleres i encaixeres de diferents punts com Úbeda, Villarrobledo, Sant Vicent del Raspeig, el Pinós, Torrellano, Guardamar, Elx, Banyeres, La Muntanya, Novelda, Monòver, Cocentaina, Beniajan i Torrevella, entre uns altres, a més de la ciutat d’Alacant.

Compartir