Los partidos del CD Castellón en Castalia, en À Punt

1237

El CD Castelló ha arribat a un acord amb À Punt pel qual la televisió autonòmica tindrà el dret a retransmetre tots els partits del conjunt albinegro que dispute en l’Estadi Municipal de Castalia.
Els afeccionats al CD Castelló estan d’enhorabona. L’entitat castellonenca ha demostrat un seguiment inusual a la categoria en la qual es troba, trencant tots els rècords d’abonats, assistència al camp i repercussió mediàtica.

Tant és així que À Punt ha mostrat el seu interés per donar visibilitat a la repercussió albinegra. Per això, el canal de televisió autonòmica de la Comunitat Valenciana podrà oferir en obert totes les trobades que el CD Castelló jugue en el feu ‘orellut’ fins a final de temporada.

El punt de partida serà aquest mateix cap de setmana quan el CD Castelló s’enfronte al CD Alcoià aquest diumenge a les 17.30 hores en Castalia.

L’acord ha sigut valorat positivament pel Director de l’Àrea de Negoci del Club, Pepe Mascarell, perquè “és un acord que beneficia tant a la nostra televisió autonòmica com al nostre club. Serà una plataforma més per a donar visibilitat als nostres patrocinadors i perquè el Club se situe en una posició privilegiada en la graella de programació de la televisió autonòmica”, ha expressat. Amb la finalitat de fomentar els partits del CD Castelló per tota la Comunitat Valenciana, el Club agraeix a À Punt la seua aposta pels colors *albinegros.

Compartir