L’Olimpic de Xàtiva derrota al C.D. Castelló amb un 2-1

1542

El partit que va enfrentar al C.D. Castelló contra l’Olimpic de Xàtiva en el camp de La Murta va acabar amb el triomf de l’equip local. El 2-1 va arribar en els últims minuts, quant l’Olimpic va superar a l’equip ‘Orellut’. El primer gol va correr a càrreg de David Colomer, que va ficar per davant a l’equip de La Plana.

L’empat va arribar abans de la fi de la primera part per part de Lolo Ivars i va ser en els últims minuts del partit quant el davanter Iván Albert va superar la defensa albinegra i va col·locar l’esfèric en la porteria del Castelló.

Amb aquest resultat, el C.D. Castelló trenca la ratxa de 16 partits sense perdre, ja que des de el dia 17 de desembre l’equip del Castalia no coneixia la derrota front als seus rivals.