L’ofrena de flors a la Mare de Déu del Remei en Alacant ompli la ciutat amb un esclat de color

1538

Alacant ha celebrat esta vesprada la I Sessió de l’Ofrena de Flores de les Fogueres, on han desfilats les belleses i dames de 46 comissions oferint els seus rams de flors a la Mare de Déu del Remei, patrona de la ciutat d’Alacant. L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, junt amb el regidor de Festes, José Ramón González, han participat amb la Bellea del Foc Infantil, Andrea del Caño,y les seues Dames d’Honor i membres de Federació, en la primera sessió de l’ofrena de flors.

Esta és l’ofrena de flors més antiga d’Espanya, en la que participen una representació de cada districte fogueril que porten adorns florals a la patrona de ciutat. A causa de la gran quantitat de rams que s’entreguen, un poc més de 10.000, per això l’acte es dividix en dos dies, i demà tindrà lloc la segona part de l’ofrena.

Les comissions han desfilat des de la Plaça dels Estels, Alfons X El Savi, Rambla de Méndez Núñez, Carrer Sant Josep i Plaça d’Abad Penalva fins a la Cocatedral de Sant Nicolau. Tots els rams de flors són depositats en la fatxada de la Cocatedral de Sant Nicolau, formant un gran tapís floral multicolor que queda exposat al públic durant les festes.

Compartir