L’innovació de Pirotècnia Alicantina tanca el Concurs de Mascletaes de les Fogueres 2018

1088

Pirotècnia Alacantina de Focs i Artifici va tancar ahir el XXXI Concurs de Mascletàs, que s’ha desenrotllat en la Plaça dels Estels, amb un terratrémol final per al record per la seua sonoritat i intensitat. Abans s’ha pogut escoltar un cos de mascletà amb una potència semblant a la del passat any, en el que esta pirotècnia va guanyar el primer premi.

Esta última mascletà de 2018 ha començat d’una manera intensa, moderna i àgil, a causa del disseny d’Adrián Sirvent en el que ha utilitzat l’última tecnologia en tirs, i ha finalitzat amb un últim terratrémol per al record en homenatge a tots els alacantins i alacantines. L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, i el regidor de Festes, José Ramón González, han assistit hui junt amb les Belleas del Foc i les seues Dames d’Honor a la mascletà.

Hi ha que informar també que els efectius sanitaris i l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil van atendre ahir en la mascletà a vuit persones per lipotímies, indisposicions, marejos i baixades de tensió, i una d’elles per una caiguda.

Compartir