L’IES Cap de l’Horta acomiada al seu director en la seua jubilació i fica el seu nom al jardí junt el institut

868

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha assistit aquesta vesprada a l’homenatge a l’antic director de l’IES Cap de l’Horta, Vicent Berenguer, amb motiu de la seua jubilació després de tres dècades en el centre educatiu, el primer de Secundària que es va inaugurar en la zona de platges, a l’acte també va acudir la regidora d’Educació, Julia Llopis.

Barcala ha destacat el fet que el jardí adjunt a l’institut porte a partir d’ara el seu nom, en reconeixement a la seua labor i a petició de l’AMPA i la comunitat educativa, que han recollit signatures perquè s’aquest espai porte el seu nom, a més del de Benigne López, professor i secretari del centre que també aconsegueix la seua jubilació.

Així mateix l’homenatge s’ha completat amb la celebració del trenté aniversari de l’IES recollit en una exposició d’articles de premsa sobre el centre al llarg d’aquests 30 anys de labor educativa. Nombroses representants de la comunitat educativa han pres part en aquest reconeixement a un professor exemplar.

Compartir