L’Hospital de Vinaròs i Morella es reuneixen per millorar el Centre de Salut

1812

L’ajuntament de Morella i la gerència de l’Hospital de Vinaròs han mantingut una reunió aquest matí sobre les obres de millora del Centre de Salut de la ciutat. Aquest necessita diferents reformes per a millorar l’accessibilitat i el treball del personal mèdic. D’aquesta manera, mentre duren les obres de condicionament, les quals començaran al setembre, els serveis mèdics es situaran a l’edifici del CISE de manera que afecte mínimament als i les pacients. Durant aquestos mesos i abans que comencen les obres del Centre de Salut, l’edifici del CISE es condicionarà per tal d’albergar l’activitat mèdica necessària.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Salut, Malú Blasco, l’arquitecte municipal, Lucas Castellet, la Gerent de l’Hospital de Vinaròs, Ana Arizón, i el responsable d’infraestructures, Manuel Rocatí, han estat presents en aquesta reunió en la qual s’han perfilat els detalls del projecte i les adaptacions que caldrà fer a l’edifici del CISE on s’ubicarà provisionalment. Així, cal destacar que el nou Centre de Salut de Morella comptarà amb una sala de radiologia, la qual evitarà desplaçaments fins a Vinaròs. A més, les reformes pretenen facilitar l’accessibilitat a totes les persones i fer les sales del personal mèdic més operatives, així com comoditats per als i les pacients.

L’alcalde de Morella, ha destacat que “aquesta obra és molt important i l’ajuntament facilita el projecte posant a disposició l’edifici del CISE perquè les obres siguen més rapides i es puga oferir un servei de qualitat”. Així, l’edil ha explicat que “la nova sala de radiologia és una reivindicació històrica de Morella per a evitar llargs desplaçaments per a fer radiografies amb el que això implica per als i les pacients, com perdre dies de treball. No és just que en tota la comarca no es facen radiografies”. Rhamsés ha comentat que “les diferents reformes són necessàries per a optimitzar la tasca dels professionals mèdics del centre”. Finalment, ha subratllat que “fa temps que treballem amb la Conselleria de Sanitat per a reformar el Centre de Salut i adaptar-lo a les necessitats d’avui en dia i amb aquesta reunió hem acabat de perfilar el projecte que es licitarà en breu”.

D’altra banda, l’ajuntament de Morella està realitzant les diferents gestions perquè el servei de la SAMU, el qual es posarà en funcionament d’ací a poc temps, i l’ambulància tinga un espai metre es realitzen les obres del Centre de Salut. D’aquesta manera, una volta acabades, aquest servei comptarà amb un espai en el nou centre.

Compartir