L’escola d’estiu de Peniscola inicia la formació en primers auxilis als monitors

849

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola, a través de l’empresa concessionària del servei, OCA GRUP, després d’obrir la inscripció per a l’escola d’estiu, ha participat en les jornades formatives per als monitors.

Concretament, amb la col·laboració de professionals de diferents àmbits, s’ha desenvolupat una jornada formativa sobre primers auxilis i gestió emocional, així com s’han facilitat eines als monitors per afrontar diverses situacions amb xiquets i xiquetes de capacitats diferents o amb dèficit d’atenció amb hiperactivitat.

Aquestes jornades han comptat també amb temps per a la coordinació d’activitats per objectius pedagògics.

Un servei que abraça diversos trams d’edat
Les activitats programades estan adreçades, com cada any, a edats compreses entre els 2 i els 12 anys, “adaptant-se per trams d’edat i dividides per setmanes o quinzenes, en diferents horaris, per ajustar al màxim l’oferta a les necessitats de cada família” ha explicat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol, que ha insistit en la definició de l’Escola d’Estiu com a “projecte social que pretén conciliar la vida laboral amb la familiar en mesos en què la majoria de famílies de la nostra població estan dedicades al sector serveis per la temporada turística”.
La inscripció pot realitzar-se en línia a través de la pàgina web www.escolaestiupeniscola.es o en l’oficina del carre Vilanova d’Avinyó, 63.

Un programa atractiu
Aquest any l’eix temàtic està relacionat amb el món de la màgia i la història de Harry Potter, sota el nom UN ESTIU A HOGWARTS s’han programat activitats relacionades amb la màgia, a més de gran varietat d’excursions i propostes relacionades amb l’esport i la psicomotricitat. Les sortides previstes són al Museu de la Màgia del Mag Yunke, la pràctica de Pàdel surf en la platja Nord, excursió al recinte del Grand Prix de Paintball Peníscola, excursió al Delting Parc de Sant Carles de la Ràpita, una excursió al parc aquàtic Aquarama de Benicàssim, excursió en tren al Parc Ribalta de Castelló, Gimcana pel Port Pesquer o acampada nocturna, entre altres.

La flexibilitat d’horaris i la qualitat del servei, les claus
Totes les activitats tenen un vessant lúdic amb un objectius basats en l’educació en valors, i el gaudi del treball en equip, les manualitats, els trucs de màgia, la robòtica educativa, la cuina, la ciència, els jocs d’aigua; així com la festa de l’escuma, holi colors, inflables, cars bojos, festa de globus, etc.

Els períodes de l’escola són:

Juliol:
Del 2 al 13 i del 16 al 28

Agost:
Del 30 de juliol al 10 d’agost i del 13 al 27 d’agost

Matins:

de 10:00 a 13:00h = 73€

Mitja jornada amb menjador:

de 10:00 a 15:00h = 140.50€

Dia complet sense menjador:

de 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00h = 134.50€

Dia complet amb menjador:

de 10:00 a 18:00 = 213€

Compartir