Les XV Jornades de la Trufa de Morella es salden amb un gran èxit

1060

Les XV Jornades de la Trufa de Morella han finalitzat amb molta participació en les diferents activitats gastronòmiques. D’aquesta manera, els establiments participants han vist plens els seus locals per a degustar els menús especials elaborats amb el diamant negre dels Ports durant els més de dos mesos que han tingut lloc aquestes jornades. Així, morellans, morellanes i visitants han pogut gaudir de la gastronomia característica d’aquesta zona.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “les XV Jornades de la Trufa han finalitzat deixant molt bon sabor de boca a la localitat, ja que les degustacions, showcooking i tasts de vins han tingut una elevada participació de morellanes, morellans i visitants”. L’edil ha comentat que “els menús especials elaborats amb trufa han sigut un èxit, de manera que alguns establiments continuen oferint-los durant el mes de març”. Jorge ha comentat que “a pesar de l’escassesa de trufa i el seu preu elevat preu s’han oferit molt i variats menús durant els més de dos mesos de jornades de la trufa”. Finalment, ha agraït “a tots els restaurants i empresaris que han participat de les Jornades de la Trufa la seua col·laboració i implicació perquè foren un èxit”.

Les XV Jornades de la Trufa de Morella s’han convertit en un atractiu turístic de la ciutat més durant el seu transcurs. Així, alguns dels restaurants participants en aquestes jornades, com són La Fonda Moreno, el Marqués de Cruïlles, L’Escudella, La Taverna del Forn, el Mesón del Pastor i Daluan, segueixen amb els menús especials amb el diamant negre dels Ports durant el mes de març.

Compartir