Les pròximes festes de Sant Pere del Grau queden suspeses

5192

El president de la Comissió de Festes de Sant Pere, Antonio Tirado, ha explicat que davant la crisi del coronavirus “la decisió més prudent és suspendre les festes, perquè per les seues pròpies característiques no són compatibles amb les mesures derivades de la crisi del coronavirus”. “En aquests moments la covid-19 ens impedeix realitzar festes populars i multitudinàries com les de Sant Pere”, ha matisat Tirado.

 

“Des de l’Ajuntament de Castelló agraïm la sensibilitat de la Comissió de Festes davant una decisió poc agradable, especialment per a tots els grauers i graueres, i vull traslladar un missatge d’ànim a les reines, president infantil i tota la seua cort d’honor, així com a les penyes, colles i comerços del Grau”, ha assegurat el tinent d’alcalde del Grau, Rafa Simó. A més, Simó ha plantejat que “el pressupost de Sant Pere es destine per part de l’Ajuntament a iniciatives dirigides a la reactivació econòmica i social de la ciutat i en benefici de tota la ciutadania”.

 

Des del Patronat Municipal de Festes, la presidenta d’aquest, Pilar Escuder, ha insistit en la impossibilitat de celebrar Sant Pere per la crisi del coronavirus i ha anunciat també que, pels mateixos motius, se suspenen els actes que tradicionalment es programen per a la nit de Sant Joan a les platges de Castelló. “Cal complir amb totes les mesures de seguretat i distanciament social que es deriven de la crisi sanitària de la covid-19 i que són incompatibles amb celebracions com la de Sant Pere i Sant Joan, per la qual cosa aquest estiu no es podran fer”, ha apuntat Escuder.

Compartir