Les obres del camp de la Copa Davis avancen per bon camí

1365

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, juntament amb el diputat responsable de la Plaça de Bous, Toni Gaspar i la diputada d’Esports, Isabel García, ha recorregut les obres de condicionament de la Plaça de Bous, futura seu dels quarts de final de la Copa Davis. Durant el recorregut, el responsable de les instal·lacions, Pablo González i el responsable de l’empresa constructora de la pista, Francisco Megías, han mostrat els avanços en les instal·lacions i tots dos han afirmat que els terminis de finalització estan assegurats.

Jorge Rodríguez ha subratllat que la celebració dels quarts de final de la Copa Davis, a part de ser un gran orgull per a tota la ciutadania és “la confirmació que la plaça és un espai obert a tots i a tot tipus d’esdeveniments”. També ha emfatitzat la possibilitat que aquest fet puntual es convertisca en norma i siguen “cada vegada més els esdeveniments d’aquesta repercussió els que trien la Plaça com a escenari”, una realitat que afirma, solament es podrà portar avant amb la col·laboració de totes les administracions, com ha ocorregut amb la Copa Davis.

Les obres que van començar el passat dia 20 de març avancen segons el previst i el dia 1 d’abril els jugadors podran estar sobre la pista. Algunes de les modificacions més importants són la reconversió dels corrals en zones de vestuaris i àrees de descans per als jugadors o l’àrea d’infermeria que albergarà una zona d’oficines. L’empresa valenciana Sport Megías és l’encarregada de la construcció de la pista de terra batuda totalment autòctona, portada des de Xàtiva.

La cessió de la Plaça de Bous a la Federació Espanyola de Tennis està valorada en prop de 150.000 euros, inclosos el subministrament elèctric i la neteja del recinte. “Des que vam conèixer la possibilitat que València albergara aquesta cita esportiva internacional no vam tenir cap dubte que posaríem els nostres mitjans a l’abast de la Federació per a fer-ho possible”, ha afirmat Rodríguez, que està convençut que l’esdeveniment serà un èxit i s’aconseguirà reunir a les 11.000 persones que permet el recinte.

Compartir