Les mascletaes de Sant Joan d’Alacant tindràn un pressupost de 6.000 euros de manera individual

1629

L’alcalde de Alicante, Luis Barcala, preside la firma del convenio entre el Ayuntamiento y la Federación de les Fogueres de Sant Joan, con motivo del concurso pirotécnico. Alcaldía. Foto; Ayuntamiento de Alicante/Ernesto Caparrós[/caption]L’Alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha signat hui amb el President de la Federació de les Fogueres de Sant Joan, Manuel Jiménez, una addenda del conveni de col·laboració per a la la celebració de les deu mascletaes diürnes, una més que en 2018, i s’ha acordat al seu torn incrementar el preu individual de cadascuna de les mascletás a 6.000 euros, l’any passat era de 4.650 euros cadascuna.

En la signatura del document al qual ha assistit el regidor de Festes, José Ramón González, també s’ha acordat que la Federació dels *Fogueres de Sant Joan assumisca l’obligació econòmica de costejar la contractació de les deu mascletás diürnes amb un pressupost total de 60.000€, complint amb tots els requisits establits en el concurs i la normativa vigent aplicable.

El primer edil ha considerat “molt positiu l’acord per a incrementar en aquesta edició un 30% el pressupost de cada mascletás”, al mateix temps que ha considerat que amb aquesta mesura “es millorarà la qualitat dels espectacles pirotècnics de les nostres festes, i afavorir que un major nombre de pirotècnics opten a disparar les *mascletás diürnes en el concurs del 2019”.

L’Ajuntament el 15 de febrer de 2017, va subscriure un conveni de col·laboració per a la celebració del concurs d’espectacles pirotècnics corresponents a les Festes dels Fogueres de Sant Joan en la seua categoria de *Mascletas Diürnes, i el hui, mitjançant la signatura de l’addenda, totes dues parts acorden prorrogar la vigència del conveni.

Per això s’ha establit que aquest anys hauran un total de deu mascletás les quals es dispararan els dies 15,16,17,18,19,20,21,22,23 i 24 de juny, i s’incremente el preu individual de cadascuna de les mascletás a 6.000 euros.

Compartir