Les festes de la Misericòrdia de Borriana arriben a la mitat amb molta participació dels borrianencs

648

Les Festes de la Mare de Déu de la Misericòrdia arriben a l’equador de les celebracions patronals en la ciutat de Borriana amb “un bon sabor de boca pel que a la participació ciutadana en la gran majoria d’actes, malgrat la pluja que el dilluns va obligar a ajornar tan sols un acte, el correbou infantil que ha pogut celebrar-se avui”, tal com explicava la regidora de Festes Lluïsa Monferrer, present en la gran majoria d’actes celebrats aquest dimarts.

Tal com ja succeïa el dilluns, el matí quedava lliure d’actes oficials, i ha sigut a partir de la cinc de la vesprada quan de nou s’obrien les portes del Mercy Food & Music Fest que durant totes les vesprades de les Festes patronals ofereix gastronomia a través de les food trucks i música en directe, en aquest cas amb l’actuació de MIB Organ Trio. Mentre mares i pares gaudien del concert, a pocs metres continuaven les activitats lúdic-educatives de Creu Roja Borriana. I no massa lluny d’allí, també la segona edició de les Festes Alternatives continuava endavant amb les actuacions dels cantautors, Jaume López i Tatiana Javaloyes.

D’entre els diferents punts de la ciutat que pràcticament s’han omplert cada dia per a participar en els actes de la programació oficial de festes, de nou la Plaça Major i el Pla han sigut protagonistes amb una nova vesprada taurina, en la qual els i les aficionades han pogut gaudir de l’exemplar d’Antonio Bañuelos patrocinat per la Penya Els Braus Satine, a més del de Fuente Ymbro, patrocinat pel Magnífic Ajuntament. També durant la nit s’ha pogut recuperar el correbou infantil que va haver de ser ajornat en la jornada del dilluns a causa de la pluja, i que al costat de la embolada de l’exemplar de Manuel Ángel Millars patrocinat per la penya Mare Meua Tu Satine, han suposat el tancament taurí de la jornada. Mentre, a pocs metres del Pla, desenes i desenes de joves es reunien per a prendre part en el Concurs de Disfresses organitzat conjuntament per la regidoria de Festes i MEB, que ha partit del carrer La Carrera acompanyat en tot moment per la música de la xaranga Mags del Ritme i que ha finalitzat el recorregut en el Recinte de Festes on la festa ha continuat amb el lliurament dels premis a millor disfressa individual i grupal i amb una nova sessió de dj’s.

Compartir