Les Falles i les festes de la Magdalena, cancel·lades

1214

La decisió ha tardat, després de diverses hores de deliberació entre els responsables de Sanitat i el Consell, però finalment, s’ha pres la decisió més dolorosa per als castellonencs.

Les festes de la Magdalena s’han cancel·lat indefinidament, igual que les Falles a València i en la resta de poblacions de la Comunitat Valenciana. De moment, es parla d’endarrerir les celebracions, no de cancel·lar-les de manera definitiva, per la qual cosa totes dues festes podrien celebrar-se en el termini d’unes setmanes.

La decisió s’ha fet pública a les 21.53 a través d’un tuit de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, que comunicava la decisió del Consell de cancel·lar les Falles de València i les festes fundacionals de Castelló.

Ara com ara, a només quatre dies de l’inici de les festes de la Magdalena i amb molts dels recintes festius en ple procés de muntatge, caldrà paralitzar tots els esdeveniments.

En el cas de les Falles, ja s’han celebrat actes i els carrers ja bullen amb la activitat propia de la festa, ademés de haver-se celebrat varies mascletaes, que ja han reunit a milers de persones a la plaça de l’ajuntament.

Durant els pròxims dies s’informarà sobre el desenvolupament dels esdeveniments i el que succeirà els pròxims dies.

Compartir