Les escoles infantils de Benicàssim ofereixen 266 places

1217

El regidor d’educació de l’Ajuntament de Benicàssim, Javier Alonso, ha informat de l’obertura del termini de matricula en les Escoles Infantils Municipals de Benicàssim “Doloretes” i “Tasio“. Fins al pròxim 23 de març, les famílies tenen de termini per a inscriure als xiquets i xiquetes nascuts entre els anys 2016, 2017 i fins al 23 de març de 2018 inclós. Més tard, hi haurà un període especial per als nasciturus que es prolongarà fins al 30 d’abril per als xiquets i xiquetes nascudes a posteriori.

Alonso ha recordat a les famílies que “en Benicàssim i seguint amb el compromís de les polítiques empreses en matèria de conciliació laboral i familiar, l’accés a les escoles infantils municipals és un dret dels pares i mares que a més, tenen gratuïtat en el servici i una educació i atenció d’altíssima qualitat en dos centres moderns i en les millors condicions“.

Les famílies que desitgen optar a estes places hauran de fer-ho a través d’una sol·licitud presentada davant de registre en el Servei d’Informació Municipal (SIC), en l’edifici de l’ajuntament, de 8 a 17 hores, de dilluns a divendres. Des del servici, a més, recorden que la inscripció ha de fer-se presencialment ja que no està habilitat este servici en la seu electrònica. El menor que s’inscriga, junt amb els seus pares o tutors, ha d’estar empadronat a Benicàssim. En total, en la convocatòria ordinària es posen a disposició de les famílies benicenses un total de 266 places. En la baremació dels xiquets i xiquetes que es preinscriguen intervenen criteris com la renda, si es pertany o no a família nombrosa, si hi ha germans en el centre i altres circumstàncies específiques, com que ambdós progenitors estiguen en situació de desocupació.

Compartir