Les activitats programades en el Planetari durant Setmana Santa reuneixen a quasi 2.000 persones

939

Els tallers i activitats programats pel Planetari durant el període vacacional de Setmana Santa ha finalitzat amb la visita de quasi 2.000 persones. Des de la dirección del centre afirmen que el resultat d’aquest programa ha estat un autèntic èxit per la gran afluència en les visites i en les activitats científiques, destacant l’èxit del Campus de Pasqua i els seus respectius tallers.

Els assistents han gaudit de diferents exposicions, entre elles ‘Un viatge pel Món Maia’, ‘Fotografía astronòmica’, ‘Física dels Minerals’, ‘Illes Columbretes’, ‘El Pèndul de Foucault’ i ‘Miralls corbs’. A més, de les noves projeccions com ‘Abuela Tierra’ i ‘Arqueoastronomia Maia’, que han aconseguit atraure gent de totes les edats de la província.

En el Campus de Setmana Santa, xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys han aprés diverses curiositats de la ciència a través de tallers lúdics i jocs. Així mateix, el públic infantil i familiar ha pogut disfrutar de tallers com ‘La Terra’, ‘Eclipses’, ‘Volcans i Terratrèmols’, ‘Descobrint a Einstein’ i un contacontes de la vida de Katia Krafft.

Per altra banda, cal recordar que el Planetari de Castelló té obert el programa de visites escolars per a fer una visita científica que consta d’una projecció en la cúpula, l’acte guiat de les Illes Columbretes i la possibilitat de gaudir de les diferents exposicions, aconseguit així fomentar la curiositat i el respecte per la ciència i l’entorn.

Compartir