Les activitats formatives d’Onda reben més de 800 preinscripcions

1114

Els onders segueixen apostant per les activitats formatives que presenta l’Ajuntament d’Onda com a eina d’oci, de formació i de millora del benestar. De nou, els veïns del municipi s’han apuntat massivament, fent que l’Ajuntament reba al voltant de 850 preinscripcions per a les activitats formatives del segon quadrimestre del curs 2017/2018, la qual cosa suposa un increment d’unes 200 preinscripcions més que en el mateix període de l’any anterior.

La tinent d’alcalde de Serveis de la Ciutadania de l’Ajuntament, Encarna Ribes, ha informat que les activitats més demandades en aquest quadrimestre són Zumba, en els dos horaris que s’ofereixen; Ioga, també en sengles horaris; i Estiraments de cadenes musculars; totes elles relacionades amb la salut i l’esport. Una vegada més, s’ha complit amb l’ordenança municipal que regula aquestes activitats, cobrint més d’un 75% de les places que s’ofereixen, per la qual cosa de forma previsible es podran oferir tots els cursos programats. En aquest sentit, Ribes, ha destacat que “les rebaixes en les taxes i l’engegada de cursos demandats pels onders, són les claus d’aquest augment de preinscripcions”. Així mateix, Ribes ha recordat que per a aquesta edició, l’Ajuntament va tornar a ampliar i a adequar l’oferta per a atendre la demanda dels veïns, facilitant la millora del benestar dels onders i fomentant el seu desenvolupament personal i professional. La tinent d’alcalde ha explicat que “l’equip de govern va a seguir apostant per la millora de la qualitat de vida dels onders. Per aquest motiu, seguint la seva demanda, hem optat per ampliar l’oferta de les activitats, incloent un major nombre de cursos i places amb opcions destinades a millorar la salut dels participants, promovent l’esport i la vida sana i reforçar així, la marca ‘Onda, ciutat saludable”.

Per a aquest quadrimestre, l’Ajuntament ha oferit un segon grup per al curs de ioga matinal que, com s’ha pogut comprovar, ha tingut una gran demanda. També han sigut ben acceptats cursos com ‘Cuinar amb consciència’, centrat a ensenyar a cuinar donant importància a una nutrició de qualitat; ‘Cartells, fotocomposicions i il·lustracions amb Photoshop’, que ensenyarà de forma pràctica coneixements actuals sobre disseny gràfic; ‘Tècniques i estratègies per a cuidar la ment’, centrat en la gestió emocional per a aconseguir l’èxit professional; i el taller de ‘Dansa vital expressiva’, amb la finalitat de procurar el benestar físic i mental a través de la música i el ball.

Finalment, Ribes ha recordat que l’equip de govern continua en la línia de facilitar l’accés a aquests cursos a tots els onders, per la qual cosa manté la reducció del preu de les taxes als empadronats, als veïns que es troben en situació de desocupació, als discapacitats, a pensionistes, i als quals procedisquen d’altres municipis que hagen signat el corresponent conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Onda en matèria formativa.

Compartir