L’auntament de València omplirà un any mes d’activitats el Jardí del Túria per celebrar el Dia Mundial dels Animals

684

Un any més l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Benestar Animal, celebrarà el Dia Mundial dels Animals amb una nova edició de la Fira Animalista. Serà diumenge de la setmana vinent, 7 d’octubre, «quan tot un seguit d’activitats reafermaran el compromís del govern de Joan Ribó amb el respecte, la defensa i la protecció dels animals».

La celebració, per motius de calendari, arriba enguany tres dies després de la commemoració del Dia Mundial dels Animals. La jornada d’activitats s’encetarà a les 11 hores i s’estendrà fins les 20 hores al tram IX del jardí del Túria, entre els ponts de l’Exposició i de les Flors.

Hi ha previst tot un seguit d’activitats, tallers, exhibicions i desfilades per a tots els públics organitzades per la Regidoria de Benestar Animal. A més, la Fira Animalista comptarà novament amb la presència de més d’una trentena d’associacions i entitats implicades en la defensa i protecció dels animals, que donaran a conèixer el paper que desenvolupen diàriament en el nostre territori.

La regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, ha fet una crida perquè la ciutadania «s’acoste a disfrutar i descobrir el gran treball que de forma permanent es realitza des de l’Ajuntament i també des de molts col•lectius per preservar el benestar dels animals en el dia a dia». A més, ha destacat la importància que té la conscienciació ciutadana en qüestions fonamentals des de la perspectiva del benestar animal com ara el foment de les adopcions i la reducció dels abandonaments.

Compartir