Las Guerreras carreguen optimisme en el major Club d’Handbol d’Espanya: Agustins Alacant

1031

El major Club d’Handbol d’Espanya, Agustins Alacant, amb 500 jugadors de totes les categories i 25 equips en diverses competicions, ha injectat aquesta vesprada una càrrega d’alé i optimisme a les Guerreres, la selecció que prepara a la ciutat la seua participació en l’immediat Campionat d’Europa.

L’alcalde Luis Barcala, la regidora d’Esports, Marisa Gayo, el president del Club Agustins, Israel González, el director del col·legi, el pare Jaime Sepulcre, entrenadors, pares i centenars d’alumnes han viscut una vesprada il·lusionant amb la Selecció d’Handbol femenina, composta per 18 jugadores. El seu entrenador Carlos Viver i representants de la Real Federació Espanyola d’Handbol també han participat en aquesta trobada, en el qual les internacionals han rebut uns regals (flors i torró) de la comunitat educativa i han signat autògrafs en cartells i samarretes als xiquets i xiquetes entusiasmats amb la visita.

L’estada de l’alcalde, de la regidora d’Esports i de la Selecció d’Handbol femenina ha sigut viscuda per Agustins com “alguna cosa molt especial, com un reconeixement a aquest club esportiu amb més de quaranta anys d’existència; és una il·lusió tremenda per als equips de les categories inferiors i per a la nostra formació de xiques que juga en la Divisió d’Honor Plata a nivell nacional”, ha manifestat el director del centre, el pare Jaime.

Després de rebre a les jugadores de la selecció al pati, en baixar de l’autobús, l’alcalde i la regidora han departit amb elles i amb el seleccionar nacional. A continuació, les jugadores han travessat un corredor d’honor conformat pels equips de les categories inferiors, vestint les seues samarretes de competició. Tots han passat després al poliesportiu del col·legi, on s’ha viscut la comunió de centenars de jugadors infantils amb Les Guerreres, s’han fet fotos i s’han fet innombrables abraçades.

La Selecció d’Handbol femení comença demà divendres a jugar a Alacant el XXII Torneig Internacional d’Handbol, que disputarà amb els combinats de Polònia, el Brasil i Alemanya. Els partits han sigut concebuts per Espanya com a preparatoris per a la participació de les Guerreres en el Campionat d’Europa, que es disputarà a França des del 29 de novembre al 16 de desembre amb organització de les federacions Europea i Francesa de de Handbol.

Compartir