L’Artesano Rock es celebrarà a Onda el 23 de juny

1260

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Cultura que dirigeix Lluís Pastor, ha presentat aquest matí el festival ‘Artesano Rock’, que reapareix catorze anys després de la seva última edició i que donarà la benvinguda a l’estiu a la ciutat.

Grups i solistes d’un gran nivell, reconeguts tant en el panorama nacional com a internacional, actuaran a Onda el pròxim 23 de juny a les 19.00 hores al Recinte Multiusos. Concretament, el cartell d’aquest festival organitzat per Ocultas Producciones, està compost per solistes com El Drogas, conegut per haver sigut cantant i baix de la banda de rock Barricada; el grup de punk Gatillazo; Marky Ramone, antic bateria del grup Ramones; i els grups locals Santa Matanza i Pugnator.

Pastor s’ha mostrat molt satisfet “per poder recuperar un festival que segur atraurà a la nostra ciutat a amants del rock de tota la província” i ha assenyalat que “d’aquesta manera també recolzem als grups locals, que actuaran al costat d’uns altres de molt alta qualitat, oferint un espectacle únic”.

Les entrades poden adquirir-se ja a Onda, a Maná Bar, Druida i Chaplin; a Vila-real, al Bar del Belga i a la Taverna Milagros; a Castelló, a Discos Medicinales; a Betxí, a la Cafeteria Caixa; i a través de la web www.lasentradas.es. Tindran un preu de 20 euros les anticipades i 25 a la taquilla.

Compartir