L’Arenal Sound, deu edicions de bona música al costat de la platja de l’Arenal de Borriana

1648

Un dels festivals més importants del panorama musicals de l’estiu d’Espanya està preparant ja tota la infraestructura que farà que la primera setmana d’agost Borriana brille amb llum pròpia.
Del dia 1 al 4 d’agost la platja de l’Arenal de Borriana acull un any més l’edició del festival que en 2019 compleix 10 anys sent dels preferits per a tots els assistents. El recinte del Festival estarà prompte llest per a acollir als més de 300.000 sounders que s’espera rebre en aquesta edició tan especial.
Com a caps de cartell enguany trobarem a Farruko, Oliver Hendels i Karol G, al costat de l’Adhesiu i molts altres més el primer dia; Martin Garrix, Anitta, Fangoria i Dorian el divendres dia 2. El grup estatunidenc Thirty seconds to mars, del qual forma part l’actor Jared Leto, Vetusta Morla, Ummet Ozcan i Iván Ferreiro seran part de les actuacions que es podran veure el dissabte dia 3.
Finalment, el dia 4 tindrà com a protagonistes a Don Diable, Morat, C.Tangana i Beret, que formaran part del cartell que posarà punt i final a l’Arenal Sound fins a l’any que ve.
A més, també es podrà gaudir d’uns concerts gratuïts a Vila-real durant els dies 30 i 31 de juliol, així que l’oferta per a tots està més que completa. Els abonaments per al festival es van vendre en tot just unes hores la posar-se a la venda i ara només hi ha possibilitat de comprar entrades diàries, amb un preu a partir de 57 euros per dia.
L’Arenal *Sound s’ha establit com un dels quatre grans festivals de música que se celebren a la província de Castelló i l’únic que se celebra fora de Benicàssim. És també un dels preferits en tot el país i ha aconseguit ser una de les cites marcades en roig en els calendaris dels festivaleros europeus.

Compartir