Lana del Rey, primera gran confirmació del FIB 2019

948

Ja comencen a arribar els primers noms de la pròxima edició del Festival Internacional de Benicàssim, que se celebrarà del 18 al 21 de juliol de 2019. El recinte de Festivals de Benicàssim tornarà a vibrar amb la música d’algun dels grups i solistes més importants del panorama musical internacional. El primer nom que encapçalarà el cartell del FIB 2019 és Llana del Rei, que estarà present en la 25a edició de la cita més important de la ciutat castellonenca.

Llana del Rei compta amb quatre àlbums en el mercat i s’espera que a principis del pròxim any llance el seu cinqué àlbum d’estudi, així que la cita *benicense servirà perquè els *fibers coneguen el seu nou treball. A més de la cantant estatunidenca, s’han confirmat també els noms de *The 1975 i La M.O.D.A., a més de *Blossoms des de Manchester, Afecte, el trio madrileny que llança aquests dies el seu primer mini LP i el grup Cupido, format pel drapaire *Pimp Flac i els canaris Sol *Astra.

Aquests són els primers noms d’artistes que pujaran als escenaris del FIB i que obrin la temporada d’anuncis de cara a una de les edicions més importants del festival de Benicàssim.

Compartir