L’alcalde reconeix la labor dels empresaris en la Gala d’Empreses centenàries alicantines

840

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha posat en valor als visionaris que han aconseguit que les seues empreses complisquen un segle durant la Gala d’Empreses Centenàries celebrada en el Teatre Principal.

Barcala s’ha sumat a l’homenatge a aquestes empreses que, a través de les generacions, “han sabut reinventar-se, innovar, oferir serveis i productes de qualitat, i aconseguit sobreviure a tots els esdeveniments”, amb grans de dosis d’il·lusió, esforç, dedicació i imaginació”.

Aquesta és la primera Gala d’empreses centenàries que organitza la Cambra de Comerç d’Alacant, l’Associació de l’Empresa Familiar d’Alacant juntament amb la Diputació d’Alacant, en el marc del Club d’Empreses Centenàries creat per a reconéixer i donar visibilitat de les més de cent empreses que han complit el segle a la província.

L’alcalde ha lloat la visió d’aquests empresaris que han entés que amb el seu èxit “guanya tota la ciutat i tota la província, alguna cosa que us honra i fa de vosaltres un exemple i un referent no solament empresarial, sinó social”.

Aquest esdeveniment pioner ha comptat així mateix amb l’assistència del president de la Cambra de Comerç Juan Riera, el president de AEFA Francisco Gómez, així com el president de la Diputació d’Alacant César Sánchez i el regidor d’Economia i Ocupació de l’Ajuntament Carlos Castillo.

Aigües d’Alacant va rebre el premi de mans de l’alcalde d’Alacant, en un acte al qual va assistir a tot estirar magraner del món empresarial alacantí. Les altres empreses guardonades van ser Alcoiana, Xocolates Valor, Alcoiana Segurs, El Llop, Grup d’Empreses Flores, Farines Andrés Serrano, Verdú Cantó Saffrón, i la salinera Bras del Port.

Compartir