L’alcalde es reuneix amb l’Associació Provincial d’Hotels d’Alacant

797

L’alcalde d’Alacant Luis Barcala ha mantingut hui una reunió amb Victoria Puche i diversos membres de l’Associació Provincial d’Hotels i Allotjaments Turístics d’Alacant (APHA), en la qual han abordat amb la presidenta del Patronat de Turisme i Platges Mari Carmen d’Espanya les línies estratègiques del turisme de la ciutat.

Els hotelers s’han mostrat molt satisfets amb les visibles millores aconseguides en el sistema de neteja posades en marxa per l’equip de govern municipal de *Barcala , així com *co n l’increment en l’acolliment de congressos a la ciutat.

Els membres de la APHA han traslladat a l’alcalde les seues necessitats i preocupacions en el desenvolupament de les seues activitats. E n aqueix sentit, han sol·licitat el suport institucional en la lluita contra l’allotjament il·legal i per a aconseguir que la terminal de creuers d’Alacant siga no solament una terminal d’escala sinó un port base.

Durant la reunió de més de dues hores, s’han abordat també els usos i horaris del port i la col·laboració existent entre l’Ajuntament i el Port.

E l alcalde, conscient del paper dinamitzador exercit per la APHA a l’hora de vendre la marca Turisme Alacant, ha pres nota de les preocupacions d’un sector fonamental per a l’economia d’Alacant i s’ha mostrat disposat a *segu i r treballant per a resoldre les seues necessitats.

*Barcala ha aprofitat per a agrair-los la col·laboració i capacitat dels hotelers per a recepcionar els grans esdeveniments esportius celebrats recentment a la ciutat.

La reunió els ha permés així mateix ultimar detalls del conveni que signaran pròximament e l Patronat Municipal de Turisme i Platges i l’Associació Provincial d’Hotels i Allotjaments Turístics d’Alacant per a promoure A *licante com a destinació turística , que enguany busca *rá fomentar el turisme esportiu i mitigar l’impacte del *Brexit en els viatges City Breaks.

Per part de l’Associació, a la reunió han assistit a més de la presidenta Victoria Puche, la gerent Cristina Seguí, el vicepresident i director de l’Hotel Meliá Alacant Angel Rodríguez, el tresorer i director d’hotels La City Mercat i Estació José Verdú, el director de l’Hotel Boutique Els Monges Palace Pedro Picazo, el director de l’Hotel Spa Porta Maris i Suites del Mar Domingo Luján, així com el director de l’Hotel Tryp Ciutat d’Alacant i Gravina 5 Carlos Bosh.
—–

Compartir