L’alcalde de València reb a una representació del Cirque du Soleil

1697

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut este matí a l’Ajuntament una representació del Cirque du Soleil (Circ del Sol), la coneguda empresa canadenca d’entreteniment, amb seu a Quebec.
Un total de quatre artistes de la companyia han visitat l’Ajuntament: Miguel Berlanga, en el paper de ‘Clown’, Cedric Belisle, que representa el rol de ‘The Innocent’ en l’espectacle; la cantant Mary-Pier, i l’acròbata Talita da Lima.
El Circ del Sol és una empresa artística fundada en 1984 per Gilles Ste-Croix i Guy Laliberté, i sorgida de les trobades culturals que es van començar uns anys abans en l’alberg ‘Le Balcon Vert’, situat a la localitat canadenca de Baie-Saint-Paul. Actualment, té presència internacional i oferix espectacles que combinen música, dansa i actes circenses (com ara dansa aèria, malabars, acrobàcies, filferro o trampolins, entre altres), i que es caracteritzen per tindre un argument com a fil conductor de la representació. La seua trajectòria inclou més de quaranta espectacles diferents, que han portat per tot el món.

Compartir